Gemeentes naar Van Dorresteijn

Gemeentes uit provincie Utrecht vinden de weg naar Van Dorresteijn

Vanaf 1 januari 2015 gaan de gemeentes Nieuwegein en IJsselstein een langdurige samenwerking aan met Van Dorresteijn om hun groene afvalstromen te verwerken.

Op de verwerkingslocatie aan de Zuidergracht 56 in Soest zullen de groene afvalstromen zoals blad, gras, gemengd groenafval, slootvuil, houtsnippers en stobben worden verwerkt tot hoogwaardige compost en biomassa.

Gemeente Nieuwegein en Gemeente IJsselstein zijn een contract aangegaan met een partij die aspecten zoals maatschappelijke verantwoordelijkheid, integriteit, transparantie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Om dit aan te tonen is Van Dorresteijn in het bezit van ISO 9001, VCA**, BRL9335 (protocol 1 en 4) en ISO 14001.

Van Dorresteijn verwerkt vanaf 1 januari 2015 het gemeentelijk groenafval van 10 gemeentes uit  de provincie Utrecht. Daarnaast komen diverse recyclingbedrijven, aannemers en hoveniers met hun groenafval naar de Zuidergracht 56 in Soest.

Van Dorresteijn staat bekend als hét adres voor kwalitatieve bodemverbeteraars zoals groencompost, bladcompost, (bemeste) teelaarde, bomengrond, bomenzand en bomengranulaat.

Deze producten, maar ook diverse andere producten, vinden elke dag weer hun weg naar diverse specialisten in grond, groen en infra.

Voor vragen over de verwerking van groene afvalstromen of over het productassortiment kunt u contact opnemen met Wilko van Dorresteijn.